Facebook در حال حاضر اجازه می دهد تا کاربران برای مدیریت و حذف پست های قدیمی به صورت فله


fb-delete-function
Kornburut Woradee/EyeEm/گتی

آن را در حال حاضر بسیار آسان تر برای حذف پست های قدیمی و مدیریت آنچه که مردم را در مشخصات خود را

اگر شما در حال اسکرول کردن Facebook خط حافظه و دیدن پست های شما واقعا می خواهم و نه فراموش پلت فرم رسانه های اجتماعی در حال حاضر ما یک راه برای خلاص شدن از آنها را به صورت فله. نه تنها این کمک به ما در حرکت از exes و بار ما می خواهم ترجیح می دهند فکر می کنم در مورد آن مانع stalkers, کارفرمایان, دولت, و همان کسانی که exes از وسیله خود را در پست های گذشته.

Facebook, فقط نورد یک محیط جدید به نام مدیریت فعالیت به بایگانی یا حذف پست ها از تاریخ های خاص و یا مربوط به افراد خاصی است. این بدان معناست که نوشته های شما به مدت طولانی فراموش شده مورد مربوط که مست شب که در آن شما رقصید در یک نوار گریز عاشقانه با کسی که شما را قطعا نمی دور با دوباره که پست های سیاسی شما را فراموش کرده در مورد آن نمی از راه دور توصیف شخص شما امروز می تواند رفته و با کلیک یک دکمه. خوب چند دکمه اما آن را بسیار ساده است.

با توجه به Facebook, مدیریت, فعالیت, قابلیت, آن است پاسخ به بازخورد از حریم خصوصی سازمان دفاع از امنیت بیشتر در اطراف پلت فرم. در علاوه بر این به فراموش کردن خاطرات ناخواسته آن را نیز کمک می کند تا به مردم احساس آرامش که کارفرمایان آینده نگر, مدارس جدید و آشنایان و اجرای قانون نمی دیدن پست های قدیمی.

البته شما همیشه قادر به حذف پست های قدیمی و یا پنهان کردن برخی از مردم از دیدن آنها اما شده است وجود دارد هرگز یک راه برای انجام آن به صورت فله تا به حال. و اگر شما همیشه سعی کردم با نگه داشتن تنظیمات جدید در Facebook, شما می دانید که می توان آن را وقت گیر و طاقت فرسا و همیشه کار نمی کند راه شما فکر می کنم آنها را.

متاسفانه اگر شما لازم نیست که Facebook در گوشی خود را, شما نمی قادر خواهید بود به استفاده از این ویژگی های جدید را به عنوان آن را تنها در دسترس در گوشی های هوشمند نرم افزار نسخه, اما از آن خواهد شد به احتمال زیاد به نسخه وب در برخی از نقطه.

برای دسترسی به قابلیت های جدید رفتن به صفحه مشخصات خود را و کلیک بر روی “برو به فعالیت ورود به سیستم” است که به شما نشان می دهد همه چیز شما قرار داده ایم بر روی پلت فرم. با کلیک بر روی دکمه در بالای برچسب “مدیریت فعالیت” و سپس “پست های خود را.” از آنجا, شما می توانید انتخاب کنید که چه نوع پست (فهم بررسی عکس و غیره) و فیلتر آنها بر اساس تاریخ و محدوده (که در تابستان تعطیلات اروپا) و یا توسط کسی که شما برچسب شده در عکس با, و سپس شما می توانید بایگانی و یا سطل زباله آنها را از وجود دارد.

متاسفانه شما نمی توانید جستجو توسط کلمات کلیدی و یا سطل زباله هر پست یا عکس های پست شده توسط افراد دیگر, اما آن را یک عقب افتاده گزینه را به پلت فرم به کاربران کنترل بیشتری روی آنچه در خارج وجود دارد متصل شده به نام خود را. کامل نیست اما اگر شما نگران وجود دارد اطلاعات قدیمی شما نمی خواهید به نمایندگی که شما امروز این است که یک راه خوب برای انجام این کار بدون پیمایش از طریق سال داده است.

tinyurlis.gdv.gdv.htclck.ruulvis.netshrtco.detny.im

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>